Alle samlinger
Henting / levering
Kan Fleks vaske bilen for meg ved innlevering?
Kan Fleks vaske bilen for meg ved innlevering?
Oppdatert over en uke siden

Absolutt! Dersom du ikke kan eller ønsker å bruke tid på å vaske bilen selv i forkant av innlevering, så kan vi gjøre det for deg. Vask av bil bestiller du enkelt samtidig som du registrerer din oppsigelse via Min side, eller via Fleks-appen i etterkant av kanselleringen.

Prisen for vask av bilen er 649 kroner for småbiler (f.eks Fiat 500e HB), 749 kroner for biler av medium størrelse (f.eks Kia e-Soul), og 849 kroner for store biler (f.eks Tesla Model Y). Dersom bilen ikke har blitt vasket tilstrekkelig utvendig og/eller innvendig ved tilbakelevering og bilen anses for å være normalt møkkete, vil vi pålegge et gebyr på 1000 kroner. Dersom bilen anses for å være mer enn normalt møkkete, vil vi fakturere for de faktiske kostnadene ved å rengjøre bilen. Gebyret vil trekkes fra betalingskortet som er registrert på kundeforholdet.

Hvis du har bestilt vask fra oss inkluderer det vask av en normalt skitten bil. Hvis vi må bruke mer tid enn normalt vil vi legge på et ekstragebyr. Det koster 350 kroner for ekstra utvendig vask og 700 kroner for ekstra innvendig vask dersom standardvask er bestilt. Hvis standardvask ikke er bestilt er gebyret på 1000 kroner.

Dette er noen eksempler på hva som regnes som ekstra skitten bil:

  • Flekker i sete, på gulv og i tak.

  • Søppel i bilen som vi må fjerne.

Andre gebyrer som kan pålegges i tillegg

  • Hår: Å fjerne dyrehår og lignende er tidkrevende og minstepris for dette er 1000 kr. Er det ekstraordinært mye hår eller krevende å få bort kan prisen øke.

  • Lukt: Det er ikke lov å røyke i bilen eller bruke Wunderbaum, duftolje og lignende. Hvis det likevel er gjort må vi leie en ozonmaskin for å fjerne lukten. Det koster 1500 kr og oppover.

  • Fjerning av vanskelige flekker: Det er tidkrevende å fjerne limrester fra klistremerker, oppkastflekker og lignende. Minstebeløpet for dette er 1500 kr.

  • Ekstra skitten utvendig bil: Det er tidkrevende å fjerne masse skitt og gjørme som sitter godt fast. Her er gebyret 350 kr.

Svarte dette på spørsmålet?