Alle samlinger
Abonnementet
Hva skjer om jeg har glemt å betale parkeringsavgiften min?
Hva skjer om jeg har glemt å betale parkeringsavgiften min?
Oppdatert over en uke siden

Om du har stått parkert på en offentlig parkering og unnlatt å betale skyldig beløp via automat/nettside/SMS/app som det respektive parkeringsselskapet tilbyr som betalingsløsning, vil Fleks motta faktura på utestående beløp. Vi vil da viderefakturere deg for parkeringsavgiften, inkludert eventuelle fakturagebyr og purregebyr fra parkeringsselskapet.

Merk at du hos noen parkeringsselskaper med automatisk skiltgjenkjenning ikke vil få mulighet til å betale avgiften din. I disse tilfellene er det smart om du benytter deg av appen til parkeringsselskapet. Fleks har samarbeid med Easy Park. Dersom du parkerer hos dem vil avgiften bli trukket fra ditt betalingskort, uten fakturagebyr, så snart parkeringen er avsluttet. Dersom du parkerer hos andre parkeringsselskaper med skiltgjenkjenning og uten mulighet for å betale på stedet, vil Fleks fakturere deg i etterkant, og avgiften vil bli trukket fra betalingskortet som er registrert.

Merk at det er kundens eget ansvar å fjerne bilen fra parkeringsselskapenes apper når du ikke lenger skal abonnere på bilen.

Svarte dette på spørsmålet?