Alle samlinger
Uhell / skade / veihjelp
Hva gjør jeg om varsellampen i bilen lyser?
Hva gjør jeg om varsellampen i bilen lyser?
Oppdatert over en uke siden

Servicelampe

Om du får opp varsel om at bilen trenger service er det veldig viktig at du tar kontakt med oss så fort som mulig. På mange biler kommer det da opp en skiftenøkkel.

Som kunde er du pliktig til å si fra til oss når bilen varsler at det er tid for service, så vil vi hjelpe deg med å bestille en time hos et av verkstedene vi samarbeider med.

Rød varsellampe

Lyser varsellampen rødt må du stoppe bilen og ringe oss på +47 23 96 41 54 og taste 1. Da blir du satt direkte over til vår samarbeidspartner SOS International (åpen hele døgnet).

Gul varsellampe

En gul varsellampe kan bety forskjellige ting. Om du får varsel om at det er lite spylevæske eller lavt dekktrykk kan du enkelt ordne dette selv, på samme måte som du ville gjort om du eide bilen. Du kan sjekke dekktrykk og fylle luft på mange bensinstasjoner. Hvor mye luft du skal ha finner du i instruksjonsboken til bilen, se mer info lenger ned på denne siden. I denne boken finner du også mer informasjon om spylevæske og hvordan du fyller dette.

Du trenger ikke å informere oss om at dette er gjort.

Får du andre typer varsler og er usikker på hva du skal gjøre kan du ta kontakt med oss på +47 23 96 41 54 og taste 1. Da blir du satt direkte over til vår samarbeidspartner SOS International (åpen hele døgnet).

Dette er vår veihjelpstjeneste, og de kan fortelle deg hva du bør gjøre videre. Du finner også nummeret i appen.

Slik kan du finne ut mer om ulike varsellamper

I nye biler er det ikke vanlig å legge ved en instruksjonsbok. Dette er også årsaken til at det ikke fulgte med bilen din. Men du kan enkelt finne instruksjonsboken til din bil på bilprodusentens nettside. Du finner også mye nyttig info hos NAF.

Svarte dette på spørsmålet?